UUDISED

Ideekorje toimub 20.03–2.04.2023.

Arvamusfestival toimub tänavu juba 11. korda ning ideid, mille üle suvises Paides arutada, ootame 20.03–2.04.2023.

Ideekorjesse on oodatud kõik teemapüstitused, mis käsitlevad aktuaalseid ja olulisi küsimusi või vajavad ühist mõttetööd. Ideekorje ankeedis on esialgu vaja veenvalt ära põhjendada ainult teema olulisus – detailid nagu arutelu lõplik pealkiri, formaat ja osalejate nimed saavad paika arutelu korraldamise käigus ning peavad Arvamusfestivalile esitatud olema juunikuu alguses. Ideekorjesse oodatakse pakkumisi eraisikutelt, ettevõtetelt ja organisatsioonidelt üle Eesti, ainus tingimus idee esitamiseks on valmisolek arutelu ka ära korraldada. Arutelu võib toimuda eesti, inglise või vene keeles.  

Programmi pääsenud aruteluideed valitakse välja aprilli keskpaigas ning seejärel algab töö arutelude korraldamisega. Kalendrisse võib kirja panna veel ühe olulise kuupäeva, milleks on 27. aprill – just siis toimub arutelukorraldajate kohtumine, kus tutvustatakse erinevaid arutelude formaate ning pannakse paika töökorraldus erinevate alade loomisel.    

Lisainfo ja ideekorje ankeedi (avaneb 20.03) leiad SIIT.

Arvamusfestival toimub 11.–12. augustil.

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE