UUDISED

Tutvu Arvamusfestivali 2024. aasta meenetega

Trummipõrina saatel on aeg tutvustada 12. Arvamusfestivaliks valminud meeneid! Tänavuste toodete seas on helesinised pusad, lõbusates toonides logoga T-särgid, koomiksiga korduvkasutatavad kohvitopsid ning tekstiilijäätmetest valmistatud ostukotid.

Arvamusfestivali tooted on kvaliteetsed, korduvkasutatavad ja keskkonnasõbralikud ning pärit siit samast Eestimaalt, meie andekate ja suurte südametega inimeste töökodadest. Meenete ostmisega toetad Arvamusfestivali ning aitad korraldada järgmise aasta festivali, et saaksime üheskoos Eesti arutelukultuuri edasi arendada.

Pusad

Arvamusfestivali helesinised pusad on teinud NOLA studio – Saaremaal sündinud Eesti rõivabränd, mille tooted on sümbioosis lihtsusest, mugavusest ja heast kvaliteedist.

Foto: Priit Jõesaar

T-särgid

Arvamusfestivali T-särgid on sel aastal tehtud rõivatootja UMU poolt, mille meisterlikud õmblejad valmistavad kõik riided suure hoolega siinsamas Eestis. UMUs on esmatähtis lõigete mugavus ja kanga kvaliteet, mida tunned kohe, kui paned selga ka tänavuse festivali särgi. OEKO-TEX® märgisega modaalkangast särk on pehme, siidiselt sile, hingav ja hea kortsukindlusega.

NB! T-särke saab Arvamusfestivali kodulehelt osta ainult 1. augustil, mil toimub särkide välkmüük. Järgmine võimalus särgi ostmiseks avaneb Arvamusfestivalil 9. ja 10. augustil, mil särgid on müügil infopunktis.

Foto: Priit Jõesaar

Kohvitopsid

Arvamusfestivali korduvkasutatavad topsid on kujundanud AW stuff – Eesti koomiksisari inimestest ja muust. Festivalist inspireeritud koomiks on kujutatud ringiratast üle kogu topsi. Topsid ise pärinevad Pakendikeskusest, ning on Eestis valmistatud. Topsi maht on 330 ml.

Ostukotid

Arvamusfestivali ostukotid valmivad juba aastaid Viljandis asuva MTÜ Töötoad abiga. Need on tehtud tekstiilijäätmetest ning iga kott on unikaalne. Tasu saavad nende eest erivajadustega inimesed. Tänavusel ostukotil ilutsevad toredad rubiku kuubikud Arvamusfestivali postrilt.

Foto: Kristofer Robin Kirsiste

🔗 Valikus on veel palju unikaalseid tooteid. Meenetega tutvumiseks ja nende ostmiseks külasta lehte arvamusfestival.ee/festivali-meened/

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE