UUDISED

Transport Arvamusfestivalile: kuidas Paidesse tulla?

Festivalinädal on raketikiirusel kohale sõitnud, mistõttu on ka kõigil külastajatel aeg oma Paidesse tuleku transpordiplaanid paika panna! Siit artiklist leiad kogu transporti puudutava info.

LIIN-A

🛣️ Liin-A on Arvamusfestivali nõudepõhise transpordi projekt, mille abil sõidutatakse inimesi Paide lähistel asuvatest sõlmpeatustest Paidesse (Keskväljaku bussipeatusesse) ning vastupidi.

🚏 Nendeks peatusteks on Türi, Mäo ja Mäeküla (Paide vald).

🎫 Selleks, et Liin-A abil liigelda, tuleb esmalt osta endale ühistranspordi pilet sobivasse sõlmpeatusesse, kuhu sõidab buss või rong. Seejärel tuleb külastada Fienta veebikeskkonda, kust leiab kogu vajaliku info, et endale ka 1-eurone Liin-A pilet soetada. Loe rohkem: arvamusfestival.ee/liin-a

BUSS

🚌 Bussiga saad tulla Paidesse, Mäosse või Mäekülla: www.tpilet.ee

🚏 Mäost ja Mäekülast pääsed Paidesse kahel viisil:
1) Liin-A: arvamusfestival.ee/liin-a 
2) Maakonna bussiliinid: web.peatus.ee 

🛴 Mäost saab Paidesse ka Hoog tõuksidega. Festivali ajal on saadaval erihinnaga ühe- ja kahepäeva paketid, mille leiad Hoog äpist.

RONG

🚂 Türi raudteejaama saab Tallinn-Viljandi rongiga: elron.ee

🚏 Türilt pääsed Paidesse kahel viisil: 
1) Liin-A: arvamusfestival.ee/liin-a 
2) Maakonna bussiliinid: web.peatus.ee

JALGRATAS

🚲 Tallinnast Paidesse tulles võid ühineda ka Arvamusfestivali rattaretk 2024 üritusega ning sõita teekond oma jalgrattaga.

AUTO & SÕIDUJAGAMINE

🚗 Kui tuled autoga, siis võta oma sõiduki peale ka teisi festivalikülastajaid, kes transporti vajavad.

👇 Sõidujagamise infot saad pakkuda ja küsida Arvamusfestivali Facebooki event’i postituse kommentaariumis!

🅿️ Arvamusfestivali ametlik autoparkla asub Järvamaa Kutsehariduskeskuse kõrval. Paidesse sisse sõites jälgi suurt sinist viita ning parklas toimi parkimiskorraldajate juhiste järgi. Autoparkla on tasuline – 5€ päev. Loe rohkem: https://arvamusfestival.ee/kylastajale/#parkimine 

⚠️ Arvamusfestival toob mitmeid liikluspiiranguid nii ettevalmistuste ja toimumise ajal kui ka pärast festivali, et meil kõigil oleks mugav ja ohutu olla. Vii end piirangutega kurssi: https://arvamusfestival.ee/liiklus/

Kohtume juba 9. ja 10. augustil!

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE