UUDISED

Tutvustame Arvamusfestivali toetajat: Sihtasutus Järvamaa

Arvamusfestivali üks pikaajalisemaid toetajaid Sihtasutus Järvamaa on meiega juba kümnendat aastat! Annamegi nüüd sõna heale sõbrale ja koostööpartnerile, kes tutvustab end ja oma tegevusi lähemalt.

Järvamaa maakondlik arenduskeskus Sihtasutus Järvamaa kuulub maakondlike arenduskeskuste võrgustikku, mis on suurim üle-eestiline nõustamisvõrgustik. Kui Sul on küsimusi, kuidas oma ettevõttega alustada või seda kasvatada, siis pöördu julgelt meie poole. Pakume Sulle tasuta ettevõtlusalast nõustamist ja aitame Sinu ideed ellu viia! Lisaks pakume tasuta nõustamist ka investoritele, vabaühendustele ja kohalikele omavalitsustele, toetame nende ettevõtmisi ja tegemisi. Meie veendumus on, et ettevõtlikkust tasub arendada juba maast madalast, seetõttu koordineerime haridusprogrammi Ettevõtlik Kool maakondlikku võrgustikku ning nõustame võrgustikuga liitunud haridusasutusi, kes hindavad iseseisvat ja ettevõtlikku hoiakut, arendavad lastes otsustusvõimet ning ärgitavad tegutsemishimu. Samuti algatame ning viime ellu regionaalsel tasandil olulisi projekte.

2022. aastal algul käivitasime üheskoos Viljandi ja Jõgeva maakondlike arenduskeskustega ning piirkonnas tegutsevate kutsehariduskeskustega Kesk-Eesti Ettevõtlusinkubaatori. Uus algatus loob ja haldab koostöövõrgustikku, mis koosneb ärimentoritest, valdkonna ekspertidest ja avaliku ning erasektori ettevõtluskeskkonna kujundajatest. Ikka selleks, et edendada kõrgtehnoloogiast innustunud loome- ja maamajandusega alustavate ettevõtete arengut pakkudes toetavat ettevõtlus- ja innovatsioonikeskkonda.

Järvamaa kui atraktiivse elu-, töö- ja külastuskeskkonna turunduse eestvedamine on samuti Sihtasutus Järvamaa südameasjaks. Fookuses on Järvamaa tutvustamine läbi meie ettevõtluse ja inimeste lugude ning selle eesmärk on maakonnas asuvaid võimalusi tutvustada laiemalt nii kohapeal kui ka teistes maakondades elavatele inimestele. Turundamisel teeme rohkelt koostööd kohalike omavalitsuste, kogukondade, ettevõtjate ja meie oma inimestega. Headeks näideteks on koos maakonnas tegutsevate LEADER tegevusrühmadega algatatud Kurjailma festival, Kesk-Eesti koogipaus või „Sõbraga seltsis supile!“.

Hea meel on ka märkida, et 2022. aastal on Eesti toidupiirkonnaks Järvamaa, kus voolavad piimajõed ning kõrguvad pudrumäed.

Alates aastast 2022.  täidab sihtasutus ka maakondliku arendusorganisatsiooni funktsioone. Pärast viimast haldusreformi on kultuuri, rahvatervise, turvalisuse, maakonna arendusprojektide jms valdkondade tegevused maakonnas kohalike omavalitsuste poolt ühiselt täidetavateks ülesanneteks ning nende ülesannete täitjaks ehk maakondlikuks arendusorganisatsiooniks ongi Sihtasutus Järvamaa. Maakondlik võrgustikutöö ja selle edendamine toetab valdkondlike eesmärkide saavutamist ning aitab juurutada võrgustikutöö põhimõtet – kõiksugune tegevus on mõeldud inimeste hüvanguks ja moodustub inimeste vahel.

Usume, et parimate lahendusteni on võimalik jõuda ainult heas koostöös!
Edu Sulle, Arvamusfestival! Üheskoos sajani 😊

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE