UUDISED

Tule festivalile rattaga!

Tee keskkonnale head, jäta auto koju ja saabu Arvamusfestivalile stiilselt ratta seljas! Paidesse jõudes ootab sind festivali staabi taga hoovis saun ja lõõgastusala, et energiavarusid taastada ning juba rattasadulates alanud arvamusvahetusi jätkata. Saunalaval nagu eestlastele kohane!

Arvamusfestivali rattaretk toimub juba neljandat korda, et juhtida tähelepanu keskkonnasõbralikule liikumisviisile. Osalema on oodatud rattasõbrad ning kõik, kes armastavad tervislikku eluviisi ning värskes õhus liikumist. Ettevõtmine on jõukohane igale kogenud rattasõbrale, kuid arvestada tuleks kindlasti distantsi pikkusega (ca 100 km) ning valida sobiv ja heas korras velo. Kõige mugavam on sõita maanteerattaga, aga lubatud on ka teiste, sh elektrirataste kasutamine. Sõidu ajal sekeldustesse sattudes aitab turvaauto, mis võtab stardis peale ka osalejate pagasi. 

Sel aastal on ka tore uuendus. Saun, kümblustünn, riiete vahetus, lõõgastumine, ampsud ja külm jook – kõik see koos mõnusa muusikaga ootab rattaretke osalejaid Paidesse jõudes Arvamusfestivali staabi taga Tallinna 13 hoovis. On ju eestlased teada-tuntud saunarahvas, kes harjunud maailmaasju arutama ja otsuseid vastu võtma saunalaval. Seal tuleb käia vähemalt kolm ringi. Esimene leil on harjutamiseks, teisel korral visatakse kerisele juba tugevam sahmakas ning kolmas leil tuleb kõige kõvem. Pärast seda saab kümblustünni hüpata või kuuri taga kopsikuga külma vett endale kallata. Siis on tunda, kuidas tervis tuleb ja rattasõidust vatti saanud lihased taastuvad.

Sauna hakkame kütma juba hommikul ning teeme seda reede õhtuni, et ka teised Arvamusfestivali külastajad saaksid liituda. Mine tea, äkki sünnivad võimsad kokkulepped, uued parteid või muud ägedad plaanid just saunalaval.

Rattaretke korraldab Sunly ning see algab 12. augustil kell 09.00 Tallinnas Pirital Masti 17. Tutvu enne kindlasti ka marsuudiga.

Lisainfot leiab Arvamusfestivali rattaretk 2022 Facebook lehelt: https://www.facebook.com/events/3216573295252883

NB! Ujumisriided seekord siis festivalile kaasa!

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE