UUDISED

Tervise tuleviku aruteluala toetab Ukraina lapsi

Tänavu Arvamusfestivalil Tervise tuleviku ala korraldanud ettevõtted toetasid ühiselt MTÜ Käsikäes Ukrainlastele. Juba teist aastat jäid Tervise tuleviku ala üheksas paneelis osalenud ligi 50 eksperti ilma logodega tassidest, pastakatest, kleepekatest ja muust tarbetust nännist ning selle asemel kanti MTÜle Käsikäes Ukrainlastele üle 4000 eurot, mille eest katta Ukraina põgenike vajadusi.

MTÜ Käsikäes Ukrainlastele aitab Eestisse jõudnud põgenike peresid majutuse leidmise, esemete soetamise ja muu vajalikuga. MTÜ juhi Elina Purde sõnul ei kao vajadus abi järele veel niipea ja toetus kulub marjaks ära neile, kes on pidanud kodust lahkuma kaks kätt taskus. Tervise tuleviku ala toetust kasutatakse Ukraina lastele õuekiikede soetamiseks, teatri- ja kinokülastusteks, ujumistundideks koos treeneriga ja kunstitarvete ostmiseks lasteaedadele.

Tervise tuleviku ala korraldasid sel aastal ühiselt SYNLAB, Confido, Roche Eesti, Magnum koos tervisemajanduse kiirendiga HealthFounders ja PetCity.

Eelmisel aastal panustas Tervise tuleviku ala koroonakriisis räsitud meditsiiniõdede toetuskampaaniasse Teeme pai!

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE