UUDISED

Rohelise tuleviku alal katsetatakse uut Kuldvillaku aruteluformaati 

Kui oled terve reedese päeva aruteludel osalenud ning tahaksid õhtu lõpetada millegi meelelahutuslikuma, kuid siiski sisukaga, siis tule kell 18:15 Rohelise tuleviku alale ja saa osa uudse „Kuldvillaku“ formaadi katsetusest, kus osalejad kõik oma teadmised, kogemused ja veendumused vastamisi panevad. Põnevate küsimuste ja kiirete vastuste juures jääb aega ka mõnesse teemasse süvitsi minna ja kuulata esinejate seisukohti.

Saatejuht Jüri Muttika küsitlustulle lähevad järgmised osalejad:

🌿 Zuzu Izmailova – Riigikogu liige, kes on tuntud kui kirglik keskkonnaaktivist. Ei jää kunagi vastust võlgu.

🌱 Keit Kasemets – Kliimaministeeriumi kantsler, kelle ülesandeks on kujundada ja ellu viia riiklikku kliimapoliitikat. Tema teadmised ja vaated keskkonnaküsimustele lubavad põnevat diskussiooni.

🍃 Priit Lepasepp – taastuvenergia tootja Sunly asutaja ja juhatuse esimees, kes toob lauale ettevõtja pilgu ja räägib, kuidas roheenergia võib olla ka majanduslikult jätkusuutlik.

Arutelu keskendub roheenergia tulevikule Eestis ja selle olulisusele üleilmse kliimakriisi lahendamisel. Kuid see pole lihtsalt tavapärane arutelu, vaid vaatajad saavad näha, kuidas osalejad vastavad ootamatutele küsimustele ja võtavad mõõtu teravmeelsetes vaidlustes.

Arvamusfestival on suurepärane koht demokraatlikuks dialoogiks ja ideede vahetuseks ning Kuldvillak pakub sellele täiesti uue lähenemise. Lisaks mõtlemapanevatele aruteludele saavad osalejad kaasa elada kaasahaaravale meelelahutusele. Mõni küsimus võib ka publikule tulla, seega ole valmis!

Näeme 11. augustil kell 18:15 Arvamusfestivali Rohelise Tuleviku alal! Kuldvillaku korraldajaks on Energiasalv.

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE