UUDISED

Otsime kultuuriprogrammi ja ruumiloome kuraatorit!

Tänavu 10. sünnipäeva tähistanud Arvamusfestival toob kokku Eesti inimeste ja ühiskonna jaoks tähendusrikkad teemad, et arendada arutlevat demokraatiat ja ühisloomes sündivaid lahendusi. Otsime oma meeskonda lisajõudu, kes viiks edasi kultuuri- ja ruumiloome tegevusi.

Kuraatori rollis on Sul kaks peamist ülesannet:

  • panna kokku ja viia ellu arutelude programmi toetav kultuuriprogramm;
  • kujundada sisuprogrammi toetav festivali ruum.

Kultuuriprogramme on meil läbi aastate olnud väga erinevas mahus ja erineva sisuga. Seda, milline tuleb järgmise aasta programm, planeeriksime juba koos Sinuga. Oodatud on kõik ägedad mõtted, mille elluviimine toetaks laiemalt festivali eesmärke ja sisu. 

Ruumiloome ülesande puhul eeldame, et suudad näha Arvamusfestivali kui tervikut ja tagada, et selle sisu ja vorm on omavahel kooskõlas. Sa ei pea olema arhitekt ega kasutajakogemuse disainer (kuigi need kogemused tulevad kindlasti kasuks!), kuid Sul võiks olla ruumilise mõtlemise oskus.     

Kõiki neid ülesandeid ei pea Sa ellu viima üksi – Arvamusfestivalil on suur vabatahtlike ja kaasamõtlejate võrgustik ning aitame Sul luua ka enda tööd toetava vabatahtlike meeskonna. Lisaks oleksid kultuuriprogrammi ja ruumiloome kuraatorina osa ka festivali tuumikmeeskonnast, mille eesmärk on kogu festivali korraldust eest vedada ja selle tuleviku visiooni luua. Osaledes tuumikmeeskonna töös oled alati kursis festivali korraldamise viimase seisuga ja saad täita oma ülesandeid parimal võimalikul viisil. 

Otsime kuraatori rolli vabatahtlikku, kuid vastavalt ühiselt loodud visioonile saame planeerida töö osalist kompenseerimist.   

Oled rollis kindlasti edukas, kui:

  • oled hea suhtleja, kes saab igaühega jutule;
  • tunned Eesti kultuurimaastikku;
  • oled ruumilise mõtlemise oskusega ning tajud, kuidas luua head kasutajakogemust;
  • oled loominguline ja julgete ideedega;
  • suudad oma julged ideed koostöös teistega ka ellu viia.

Omalt poolt pakume:

  • võimalust jätta oma jalajälg Arvamusfestivali eduloosse;
  • ainulaadset eneseteostuse viisi ja huvitavaid kogemusi;
  • oma karjääris järgmise sammu tegemiseks  kasulikku juhtimiskogemust ja võimalust suurendada oma erialaste kontaktide võrgustikku;
  • paindlikku ja Sinu võimalustega arvestavat töömahtu ning palju loomingulist vabadust;
  • uusi tutvusi, meeskonnaüritusi ja mõnusat motiveeritud seltskonda, kellega koos saada ägeda suurfestivali korralduskogemus.


Koostööd alustaksime sobiva inimesega esimesel võimalusel, kuid mitte hiljem kui jaanuaris. Eeldame, et oled valmis Arvamusfestivali tiimi liige olema vähemalt 2023. aasta festivali lõpuni.

Töö täpse sisu ja mahu lepime sobiva kandidaadiga kokku vastavalt tema soovidele ja võimalustele. Kindlasti ootame, et osaleksid tuumiku koosolekutel kaks korda kuus, kuid aeg, mis kulub kultuuriprogrammi ja ruumiloome tegevustele, sõltub suuresti Sinu enda visioonist ja võimekusest. 

Oled huvitatud, kuid pole päris kindel, kas Sinu ootused kattuvad meie omadega? Võta ühendust Arvamusfestivali eestvedaja Kaspar Tammistiga ja aruta oma küsimused läbi! 5801 0018 või kaspar.tammist@arvamusfestival.ee.  

Tundsid ära, et oled antud ülesande jaoks täpselt õige inimene ja tahad tiimi tulla? Saada aadressile kaspar.tammist@arvamusfestival.ee oma CV ja lühike mõtisklus, mis vastaks küsimusele “Milline keskkond toetab avatud ja edasiviivat arutelu parimal viisil?”. Ootame Sinu kandideerimisavaldusi kuni 19.10.

Fotol on Kaarel kultuuriprogrammi ajal alaga seotud küsimusi lahendamas. Tema on meil tiimis juba olemas aga asjalikke ja ägedaid inimesi mahub veel!

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE