UUDISED

Otsime aruteludisaini mentoreid!

Arvamusfestivali sisu loovad arutelude korraldajad. Ent mõnikord on hea kui sisu loojatel on kellegi käest nõu küsida, et esialgsest ideest üks loov, lööv ja meeldejääv arutelu saaks. Sisutiimi vabatahtlikuna on just sinul võimalus aidata korraldajad arutelu eesmärgi täitmiseks kõige tulemuslikumale teeotsale. Sina saad toetada korraldajaid arutelu eesmärgi, vormi ja osalejate paika loksutamisel ning järgmiste sammude planeerimisel.  

Sisutiimi vabatahtlikud ei tee arutelukorraldajate eest arutelu disainimise tööd ära, vaid toetavad soovijaid kokkulepitud aja jooksul just arutelu korraldamise algfaasis.

Sobid sellesse rolli ideaalselt kui sul on 

  • kogemus arutelude korraldamise või juhtimisega kas Arvamusfestivalil või mõnes muus kontekstis; 
  • kokkupuude erisuguste aruteluformaatidega (ent kindlasti ei pea olema neist kõigis ekspert); 
  • oskus kaasa mõelda, teise poole konteksti tajuda ning nõu anda; 
  • aega, mida aprillis ja mais Arvamusfestivali heaks anda;
  • valmisolek mõelda kaasa disainimentori rolli sisustamises – sisutiimis pole kunagi enne selliseid vabatahtlikke olnud, seega on sul võimalus koos teistega paika panna, kuidas täpselt veel tugevamate aruteludeni jõuda. 

Sind ootab ees missiooniga, avatud, toetav, lustlik, mitmekesisust väärtustav ja muutuste võimalikkusesse uskuv meeskond. Meiega koos on sul tore, sest…

  • saad anda olulise panuse arvamuskultuuri edendamisse ja sisuka festivaliprogrammi loomisse;
  • saad olla osa professionaalsest ja toetavast tiimist, kus sul on võimalus ka enda oskuseid arendada;
  • saad korraldada üht suurt ja mõnusa vaibiga festivali koos teiste hästi motiveeritud vabatahtlikega;
  • festivalinädalal Paides hoolitseme sinu eest hästi, sest magamisase, toit, snäkid ja muidugi legendaarne Arvamusfestivali T-särk on meie poolt.

Aruteludisaini mentorite tiimi tahame kokku panna aprilli keskpaigaks. Kõige tegusam tööaeg on aprilli lõpust mai lõpuni, festivali ajal saavad mentorid eelneva töö vilju nautida. Täpse töökoormuse lepime kokku nii mentorite meeskonnaga ühiselt kui iga inimesega individuaalselt, vastavalt igaühe soovidele ja võimalustele. 
Kui oled huvitatud, täida lühike Google’i vorm siin. Küsime seal lühidalt su kogemuste ja tänaste tegemiste kohta ja palume kirja panna enda ootused ning märkida, palju sul vabatahtlikuks tööks aega on. Huviliste märguandeid ootame 2. aprillini. Küsimuste korral kirjuta sigrid.solnik@arvamusfestival.ee.

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE