UUDISED

Kutsume vabatahtlikke küsitlejaid ja vaatlejaid liituma meie festivaliperega!

Selleks et iga järgmine Arvamusfestival saaks parem kui eelmine on meil eraldi tagasisidetiim. Otsime sinna juurde inimesi, kes aitaks festivali külastajatelt ja arutelude korraldajatelt küsida, milline on olnud nende festivalikogemus ja kus nad näevad arenguruumi. Samuti otsime inimesi, kes võtaksid vaatlejatena luubi alla festivali arutelud. Nii et kui sulle meeldib inimestega vestelda ja kui tahaksid festivalil toimuvat näha hoopis teise nurga alt ning muidugi kui tahaksid panustada ühe Eesti parima festivali õnnestumisse, siis see on sinu võimalus!

Tagasisideküsitluste tegemise kogemus pole vajalik: nipid, trikid ja näpunäited jagame vabatahtlikele enne festivali kätte.

Anna endast siin ankeedis märku 28. juulini.

Lisaküsimuste küsimiseks kirjuta-helista programmijuht Sigridile (sigrid.solnik@arvamusfestival.ee, 5234104). Tule üksi või koos sõpradega!

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE