UUDISED

Kultuuriprogrammil on uus eestvedaja!

Arvamusfestivali meeskonnas alustas tööd Margaret Tilk, kes hakkab eest vedama kultuuriprogrammi loomist. Saagem tuttavaks!

Millega täna tegeled?
Õpin hetkel Belgias, KU Leuvenis, kultuurisotsioloogiat. Vahel üritan kritseldada ka tantsu- ja teatrikriitikat ning esseesid.

Kuidas varasemalt Arvamusfestivaliga seotud oled olnud?
Põhiliselt olen kandnud kuulaja ja vaataja rolli. Siiski olen korraldanud ka arutelusid Rahvusvaheliste Suhete Ringi ridades, tegelenud Poliitikaala kommunikatsiooniga ning keetnud kohvi Paide Teatri brantšile.

Mis sind kultuuriprogrammi eestvedaja koha puhul kõnetas, miks tahad seda rolli täita?
Arvamusfestival on äärmiselt huvitav kontekst, kus kultuuriprogrammi korraldada ja kureerida, sest festivali põhifookuses ei ole mitte kunst, vaid ühiskond ja selle protsessid. Lähtuvalt oma kultuurisotsioloogia õpingutest ja suurest huvist poliitilise kunsti vastu tundus see täiuslik koht, kus nende huvide ühendamist katsetada.

Millisena näed kultuuriprogrammi rolli Arvamusfestivali juures?
Kunst ja kultuur on head vahendid, läbi mille ühiskonnas toimuvaid protsesse paremini mõista ja muuta. Seetõttu loodan luua tugeva sünergia kultuuriprogrammi ja Vallimäel toimuvate arutelude vahele. Lisaks sooviksin aruteluprogrammi meelelistele tegevustele lisada läbi kultuuriprogrammi veidi keha ja mateeriat, sest nagu me teame, ei ole meel ja mateeria või kultuur ja ühiskond teineteisest eraldatud nähtused vaid mõjutavad teineteist.

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE