UUDISED

Kolm podcasti, mida sügisõhtutel kuulata

Sügis on parim aeg uute podcastide avastamiseks. Kes armastab põnevaid jutuajamisi kuulata kastaneid ja tammetõrusid korjates, kes aga kodus mõnusa teetassi ja teki kaisus. Aga et podcastide valik on sama kirju nagu sügisesed vahtralehed, siis alustame Arvamusfestivali kodulehel uue rubriigiga, kus jagame soovitusi, mida kuulata.

Nimelt hakkame avaldama valikuid podcastidest, mille on välja noppinud erinevad Arvamusfestivaliga seotud inimesed. Kõik podcastid pärinevad Arvamusfestivali järelkuulatavate arutelude nimekirjast, sest avastamist jagub nende seas küllaga.

Esimesena jagab oma soovitusi Arvamusfestivali eestvedaja ja suur podcastide sõber Kaspar Tammist, kelle sõnul salvestati 2023. aasta festivalil podcastidena peaaegu kõik arutelud. “Podcastid viivad mõtted konkreetsele teemale ja kui see on parasjagu aktuaalne või lihtsalt huvitav, on seda enese harimiseks oluline kuulata,” märgib Kaspar, kelle meelest on podcastid ka heaks abimeheks sellele, et jalutuskäikudel hoogsamalt kulgeda. 

Kaspari soovitus 1: “Kui must on tumeveeb?”

“See oli üldse esimene arutelu, mida ma tänavusest podcastide valikust kuulasin ning see haaras kohe kaasa. Selle podcasti pärast ostsin ka raamatu, mida seal mainitakse ja lugesin selle mõne päevaga läbi. Väga huvitav teema.”

Spotify: https://open.spotify.com/episode/7x6FYxdZ0kYew1ADGZIHK5?si=9da38c2fb44047a5

Soundcloud: https://on.soundcloud.com/6dDAc

Kaspari soovitus 2:  “Kuidas luua Järvamaale kasvupind innovatsiooniks?”

“Kohalikke teemasid on Arvamusfestivalil kahetsusväärselt vähe ja kui mõni kohapeal tegutsev organisatsioon otsustab midagi teha, tuleb sellest kohe kinni haarata. Huvitav kuulamine ja head arutluskäigud Järvamaa ning Paide üle. Tasub kuulata ka neil, kes pole kohalikud!”

Spotify: https://open.spotify.com/episode/1fIEwpiGj7l2usNmLnC93r?si=61040557165a485f

Soundcloud: https://on.soundcloud.com/RPPpn

3. Kaspari soovitus 3: “Does voting still matter?”

“Seda arutelu hakkasin kuulama-vaatama moderaatori tegevuse tõttu, mis on ääretult huvitav. See viis, kuidas ta inimesi arutelusse kaasa tõmbab on imetlusväärne. Loomulikult on ka arutelu sisu hea ja huvitav!”

Spotify: https://open.spotify.com/episode/5VvlmWlUuFEoiOuAASD6ji?si=1c2b3d35b1614f51

Soundcloud: https://on.soundcloud.com/mMfxt

Kõik podcastid leiad erinevatelt platvormidelt nagu Soundcloud, Spotify, Apple Podcasts, Pocket Casts ja Google Podcasts: https://arvamusfestival.ee/jarelkuulamine/ 

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE