UUDISED

Kogume hoogu suve ägedaima sünnipäevapeo korraldamiseks!

🎉Arvamusfestivalil on tänavu 10. sünnipäev ja kogume hoogu, et seda tähistada koos kõigi teiega, kes te olete festivali nende aastate jooksul külastanud, aruteludes osalenud või neid järele kuulanud.

👉Hooandjas saab nüüd toetada Arvamusfestivali 10-aastast teekonda kirjeldava raamatu väljaandmist ning Paide keskväljakul juubeli väärilise sünnipäevapeo korraldamist. Sünnipäeva juurde kuuluvad nii ühine tordisöömine kui ka valgusinstallatsioonid, Estonian Dream Big Band kontsert ja DJ-d, kes ei lase peol vaibuda enne, kui kõigi tallad villi on tantsitud.

🎁Hooandjatele oleme välja pannud ägedad kingitused: meie looga raamatud, La Muu ja Arvamusfestivali erijäätised, Arvamusfestivali disainiga NOLA studio t-särgid ja pusad ning Paide Teatri uue etenduse piletid.

🥳Korraldame üheskoos suve ägedaima peo! Hoogu saab anda siin.

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE