UUDISED

Ideekorje populaarseimad teemad olid keskkond ning sõda ja rahu

Ideekorje on tänaseks edukalt lõppenud ning 18 teemaala on komplekteeritud. Kokku pakuti ideekorjesse 192 teemat, millest 150 pääsesid programmi – nüüd algab usin töö arutelude korraldamisega.  

„2022. aasta Arvamufestivali ideekorje toimus väga äreval ajal – sõda Ukrainas oli äsja alanud ning inimeste meelel oli peamiselt sealsete abivajajate aitamine. Seetõttu pikendasime ideekorjet nädala võrra ning see oli igati hea otsus – saime kokku ligi 200 kvaliteetset ja sisukat aruteluideed. Festivalil soovitakse rääkida nii sõjast ja energeetikast kui ka sellest, millised näevad välja tuleviku tervishoid, linnakeskkond ja haridus. Ideekorjes osalejate suur hulk tõestab, et ajame õiget asja ning hea on näha, et Eesti inimestele olulised teemad jõuavad ikka ka festivali programmi,“ rääkis Arvamusfestivali programmijuht Kaspar Tammist.

Viimasel kahel aastal on festival eraldi rõhku pannud uute arutelude korraldajate leidmisele, et tuua kuulajateni veelgi mitmekesisem programm. „Panime tänavu eraldi rõhku sellele, et aidata Eestis tegutsevatel organisatsioonidel, ettevõttetel ja kodanikeühendustel leida üles põhjused, miks ideid esitada ja arutelusid korraldada. Neljandik kõigist ideede esitajatest osaleski tänavu ideekorjes esmakordselt ja see on suurepärane tulemus,“ sõnas Tammist.

Aitäh kõigile ideekorjes osalejatele sisuka panuse eest! Töö arutelude korraldamisega läheb nüüd aktiivselt edasi ning programmiga on kõik oodatud tutvuma esimesel juulil.

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE