UUDISED

2022. aasta Arvamusfestivali avalik ideekorje toimub 1.–13. märtsil

Sul on idee, mis vajab arutamist? Pane see idee kirja! Ja siis märgi kalendrisse ära 1. märts, kuna just sel päeval algab tänavune Arvamusfestivali ideekorje. Ideekorjesse on oodatud kõik ühiskonnaelu puudutavate arutelude ideed, mis vajaksid ühiselt lahti rääkimist ja mõtestamist. Ideid ootame inimestelt, ettevõtetelt ja organisatsioonidelt üle Eesti, ainus tingimus idee esitamiseks on valmisolek arutelu ka ära korraldada.

Täpsem info ideekorje kohta tuleb veebruari alguses. Jälgi meie lehekülgi Facebookis ja Instagramis – nii saad olla kindel, et info jõuab õigeaegselt sinuni!

Lisainfot oma arutelu korraldamise kohta saad www.arvamusfestival.ee/enne-festivali. Stiilinäiteid ja inspiratsiooni võid leida ka eelmise aasta aruteludest, mille leiad www.arvamusfestival.ee/jarelkuulamine/.

Arvamusfestival toimub 12.–13. augustil Paides.

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE