UUDISED

Festival sai stardipaugu

Eelmisel nädalal toimus Paide Muusika- ja Teatrimajas Arvamusfestivali START päev ehk arutelukorraldajate esimene kohtumine. Sündmuse eesmärgiks oli koguda inspiratsiooni, saada omavahel tuttavaks ning teha edasisi korraldusplaane.

START päeval esinesid Tartu ülikooli ühiskonnateaduste instituudi sotsiaalse innovatsiooni kaasprofessor Marko Uibu ja kirjanik Eia Uus. Arvamusfestivali korralduse olulisematest detailidest andsid ülevaate programmijuht Sigrid Solnik, ala ja õhustiku vedaja Kaarel Vene ning kommunikatsiooni- ja turundusjuht Maria Laanjärv, kauglülituse Belgiast tegi ka kultuuriprogrammi juht Margaret Tilk. Erinevaid uusi aruteluformaate mängisid korraldajatega läbi Endel ja Liis Hango Change Consultingust ning Kristin Parts ja Kerli Kalk SpeakSmartist.

„Mul on väga hea meel, et ühte ruumi õnnestus kokku saada nii suur osa arutelukorraldajatest – kohal oli ligi 100 inimest.  Programmijuhina oli väga inspireeriv näha, milline on festivali sisu loovate inimeste mitmekesisus ning loodetavasti lihtsustab see ühine start edasist koostööd ala loomisel,“ ütles programmijuht Sigrid Solnik.

Edasi hakkavadki arutelude korraldajad töötama arutelude sisu ning alade kujundusega. Arvamusfestivali programmi avalikustame 3. juulil.

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE