UUDISED

Annetamistalgud juba 30. novembril

Annetamine on üks lihtsamaid viise aidata kaasa tegevustele, mida oluliseks pead, olgu siis oma kogukonnas, erialal või ühiskonnas laiemalt. Annetajate abiga päästetakse elusid, aidatakse hättasattunuid, ennetatakse ja lahendatakse probleeme, korraldatakse kultuuri- ja spordisündmusi, viiakse läbi õpi- ja huvialaringe.

Tänavuste annetamistalgute raames kogume annetusi, et tähistada väärikalt Arvamusfestivali kümnendat sünnipäeva. Kümnes Arvamusfestival toimub juba 12-13. augustil 2022 Paides. Väärikas tähistamine tähendab meie jaoks aga rohkemat kui vaid Paides toimuva Arvamusfestivali korraldamist. Me tahame head arutelukultuuri edendada laiemalt – [eel]arvamusfestivalide ja virtuaalsete arutelude kaudu. Ikka selleks, et hea arutelutava leiaks laiemat kasutust ja hea arutelukultuur jõuaks rohkemate inimesteni.

Annetamistalgud toimuvad 30. novembril üle Eesti. Loe talgute kohta lähemalt annetamistalgute kodulehelt ja tutvu annetusi koguvate organisatsioonidega talgukaardilt.

Kui soovid panustada sellesse, et Eesti ühiskonnas areneks arukas ja hooliv arvamuskuluur toeta festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega. Annetused on tulumaksuvabad. Järgime annetuste kogumise head tava.

Arvamusfestivalile saab annetada mitmeti – kodulehel oleva makselahenduse kaudu või tehes ülekande otse MTÜ Arvamusfestivali LHV kontole EE137700771002377691.

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE