UUDISED

10. festivali tagasiside

…kokkuvõte on teie ees! Meie jaoks on oluline, et saaksime pakkuda tipptasemel festivalikogemust ja kvaliteetseid arutelusid. Selle eelduseks on teadmine, mida teeme juba täna hästi ja mida saaks veel parandada. Küsitlusele vastas üle 300 inimese – suur aitäh, hindame teie panust kõrgelt!

Hea meel oli näha, et tänavu olid mõlemad festivali päevad väga külastajaterohked! Keskkonnamõju osas teeb aga pisut muret suur autoga festivalile jõudnud inimeste hulk – peame edaspidi mõtlema rohkem viise, kuidas muuta keskkonnasõbralikum transpordivalik külastajatele kättesaadavaks ja mugavaks.

Arutelusid valitakse ikkagi peamiselt teema huvitavuse järgi. Üle poole vastanutest soovivad arutelus osaleda ise küsimusi küsides ja kaasa rääkides. Kuulamine on sama oluline kui kõnelemine, kuid üksnes kuulates me arukat arutelukultuuri ei loo. Loodame edaspidi programmi lisada rohkem erinevaid formaate, kus inimesed tunnevad end mugavalt ka ise sõna sekka öeldes.

↓See on meie jaoks väga rõõmustav slaid. 🙂 OIulised teemad olid esindatud, külastajate seas on üha enam noori ning arutelud ja kohtumised pakkusid külastajatele nii meeldivat ajaveetmisvõimalust kui ka inspiratsiooni ja uusi teadmisi.

Arengukohana näeme, et saaksime külastajaid paremini teavitada festivalile annetamise võimalustest ja vajadusest. Aga teeme siis kohe algust – annetada saab meile siin! Annetusi kasutame festivali ettevalmistusprotsessis tekkivate kulude (mida on palju!) katmiseks.

Hinnanguid festivali korraldusele sai tagasisides anda skaalal 1–5 ning all slaidil on kuvatud keskmine hinne võrdluses varasemate aastate hinnangutega.

Festivalil toimunud rohkem kui 150 arutelu on järele kuulatavad siin. Kui sa ei tea, millest alustada, siis allpool on mõned tagasiside küsitluses osalenud inimeste soovitused.

Aitäh kõigile osalejatele ja tagasiside andjatele!

Vabatahtlikuna festivalil

Tule tiimi!

“Nende inimestega koos tegin ma ükskord Arvamusfestivali!” on lause, mida sajad inimesed saavad Arvamusfestivali pildigaleriid vaadates rahulolu ning uhkusega öelda, sest Arvamusfestival saab teoks just tänu vabatahtlike tööle.

ANNA ENDAST MÄRKU

Ole osa Arvamusfestivalist - iga päev!

Arvamusfestivali meened

Kvaliteetne, korduvkasutatav ja keskkonnasõbralik Eesti disain Arvamusfestivali sümboolikaga.
Osta

Tule toetajaks!

Sul on võimalus aidata arendada Eesti arvamuskultuuri, toetades festivali korraldamist ühekordse või võimalusel ka püsiannetusega.
ANNETA FESTIVALILE